Kundreferensfilmer, produktfilmer och löpande produktioner åt Piab och Tawi

Mörkblå-våg-02.png
Under 2020 och 2021 så har vi stöttat Piab och Tawi i att projektleda och producera rörligt innehåll för deras olika kampanjer. Vi har bland annat producerat innehåll för deras globala kampanj av Piabs PiLIFT SMART. Vi har även utformat en reklamfilm för och mot IKEA.
Papper-header01.png
Customer Success Story åt Piab
När Piab skulle utforma sin kampanj Customer Success Story fick Bästa Sändningstid uppgiften att projektleda och producera den officiella filmen som skulle rulla ut tillsammans med övrigt innehåll. Filmen skulle bli det centrala i denna kampanjen. Resultatet blev en kampanj som rullats ut över hela världen på alla Piabs marknader och som stöttat vidare försäljning av PiLIFT SMART.

Piab erbjuder smarta lösningar för en automatiserad värld och hjälper tusentals slutanvändare och maskintillverkare inom e-handelslogistik, livsmedel, läkemedel, bilindustri och andra tillverkningsindustrier med att förbättra energieffektivitet, produktivitet och arbetsmiljö. Piab är en global organisation som har dotterbolag och distributörer i närmare 70 länder, närmare 500 anställda och drygt 1,2 miljarder kronor i försäljning 2018. 

 

2019 släppte Piab PiLIFT SMART som är en nya typ av vakuumlift: betydligt mer användarvänlig, smartare och tystare. För att följa upp kunder som under året implementerat piLIFT SMART bestämde sig Piab för att producera en Customer Success Story att använda för att marknadsföra denna nya lösning. De valda Armatec, ett bolag som löser tekniska utmaningar inom vatten, värme, kyla och process. 

 

När Piab skulle utforma sin kampanj Customer Success Story fick Bästa Sändningstid uppgiften att projektleda och producera den officiella filmen som skulle rulla ut tillsammans med övrigt innehåll. Filmen skulle bli det centrala i denna kampanjen. Genom diverse workshops, intervjuer och en hel del förarbete landade detta i ett vinnande koncept.

 

Resultatet blev en kampanj som rullats ut över hela världen på alla Piabs marknader och som stöttat vidare försäljning av PiLIFT SMART.

Den officiella filmen som rullades på diverse plattformar och i diverse kanaler

Piab Social Media Posts1.png
Piab Social Media Posts5.png
Piab 06.jpg

En del av materialet från den globala kampanjen för PiLIFT SMART

Uppdrag
Mission01-black.png

Projektleda och producera film för Piabs och Tawis olika kampanjer och projekt för att öka deras synlighet, stötta säljarna och generera leads.

Arbete
work01-black.png

De olika projekten kräver olika arbetsinsatser. Allt från strategi till projektledning, till film- och fotoarbete, till grafiskt arbete och efterarbete.

resul01-black.png
Resultat

Piab och Tawis resultat talar för sig själv och det har varit oerhört kul att få stötta dem i deras tillväxt.