Drivna. Nyfikna. Alltid glada.

Vi har alltid haft som ambition, att tillsammans med dem vi arbetar med, skapa den bästa arbetstiden och arbetsplatsen.

Grå-våg-02.png

Vilka är vi?

Vi är ett gäng energifyllda arbetsmyror som är lika förtjusta i Adobe-programmen och kamerateknik, som gröna siffror och tilltagande grafer i diverse marknadsautomation- och annonseringsverktyg. Hur kommer sig denna kombination? Jo för vi har utbildat oss till ingenjörer eller ekonomer, parallellt med att en hobby blev till en sysselsättning som blev till en heltidstjänst. 

Vi har fått det bästa av två världar som vi sedan integrerat: Resultatorienterad business och rörlig bild.

Axel Emanuelsson

Lika väl som Axel lägger tyngden på dalskidan i backen, lika väl lägger han tyngd på att skapa fantastiska resultat i projekten. Han utnyttjar sin kompetens inom strategi och analys med sitt konstnärliga kall för att producera stilla och rörligt content som förtrollar kollegor, kund och KPIs. Snabblärd, snabbtänkt och nästan lika snabb i löpspåret som Pontus.  

Pontus Ulander

Pontus starkaste områden och största intressen är management, sälj och kommunikation, även om hans lyra består av massvis av andra spännande strängar. Han är hobby-löparen som springer lika snabbt som ljuset samtidigt som han bidrar med lika mycket energi och solsken till teamet och de projekt han driver. Det han rör vi blir till guld, eller bara väldigt organiserat.

Jakob Rockmyr

Med en förmåga att finna kreativa lösningar i allt han rör vid kombinerar han detta med den förståelse för analys han hämtat med sig från fem år på Chalmers. Bortsett att ha byggt en egen dejting-app, varit bland de första att rulla ut annonser via snapchat i Sverige och hållit egna kurser i filmskapande, så brinner denna 27-åring för att producera innehåll som provocerar, engagerar och får bästa möjliga spridning. 

Vilda

*voff*

Kontorets mood-manager är ohotad vinnare av månadens anställd sedan utmärkelsen infördes. Springer på alla bollar hon ser, kan ibland gräva ner sig i för stora projekt men får alltid hjälp av övriga att sätta koppel på sin stora aptit. Med ett nästintill djuriskt intresse för närhet, mat och lek går hon väl ihop med övriga kollegor. Även om de tekniska färdigheterna bakom kameran inte är vad vi hade hoppats på efter så pass många timmar spenderade på kontoret så kompenserar hon genom att vara den som gör sig bäst framför kameran.

Bästa Sändningstid Norden AB

Drakegatan 7

41250 Göteborg

Kontakta oss

  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram