Löpande marknadsarbete åt HomeRun - Allt från kundreferensfilmer till animerade annonser

Mörkblå-våg-02.png
HomeRun är ett bolag som växer i rask takt på den svenska marknaden där vi hjälper dem genom att producera allt från kundreferensfilmer till att stötta med rätt tänk och tillvägagångssätt vid publicering. Vårt mål är att ge marknads- och säljavdelningen de redskap som de önskar och behöver för att fortsätta växa och etablera sig ännu mer på den svenska marknaden. Vi har kommit så pass långt i relationsbyggandet och samarbetet att mail är sedan länge passé, nu har vi vår gemensamma Slack-kanal som är öppen dygnet runt.

HomeRun.net är nordens ledande digitala verktyg för tillvalshantering, boendekommunikation, dokumenthantering och upphandling. Bolaget startades i Finland i början av 2010-talet och har sedan dess etablerat sig i hela Norden. Deras kunder är några av de största aktörerna i bygg- och fastighetsbranschen såsom Peab, Derome och Riksbyggen, och de växer i rask takt

 

På den svenska sidan står vi som huvudleverantör av främst rörligt innehåll som hjälper HomeRun i dess satsningar och tillväxt. Vi stöttar även med regelbundna workshops kring det strategiska tänket och tillvägagångssättet, i hur de bäst ska utnyttja det som produceras i de digitala kanalerna. 

 

Under tiden som vi har arbetat tillsammans har vi producerat allt från kundreferensfilmer, till animerade annonser, till allmänna reklamfilmer för diverse kampanjer. Vårt mål är att ge marknads- och säljavdelningen de redskap som de önskar och behöver för att fortsätta växa och etablera sig ännu mer på den svenska marknaden. Vi har kommit så pass långt i relationsbyggandet och samarbetet att mail är sedan länge passé, nu har vi vår gemensamma Slack-kanal som är öppen dygnet runt.

En enkel animerade annons för att lyfta deras white paper: Nyproduktionsguiden

Under en av HomeRuns kundträffar passade vi på att fråga ut några av HomeRuns nyckelkunder

Uppdrag
Mission01-black.png

Att ge marknads- och säljavdelningen de redskap (film, content och tänk) som de önskar och behöver för att fortsätta växa och etablera sig ännu mer på den svenska marknaden. 

Arbete
work01-black.png

Kontinuerligt arbete som tar oss genom diverse projekt och kampanjer där vi skapar allt från animerade filmer för att lyfta ny funktionalitet till kundreferensfilmer där trogna kunder presenterar varför de väljer HomeRun. 

resul01-black.png
Resultat

Slutproduktioner som annonseras ut via riktad reklam för att löpa parallellt med säljarnas arbete i att stötta deras framfart. Sedan start har detta bidragit till ökad igenkänning på den svenska marknaden, starkare varumärke och erhålla leads både inbound och outbound.